Egipat

TrendMe.net i Pučko otvoreno učilište Profokus oglašavaju natječaj pod nazivom 'Egipat', za izradu najkreativnijih modnih kombinacija, sastavljenih od modnih artikala, fotografija i grafičkih elemenata objavljenih na trendMe.net portalu na temu kulture odijevanja u Egiptu.


Natječaj je otvoren od ponedjeljka 26. srpnja 2010. godine od 10:00 sati do ponedjeljka 10. kolovoza 2010. godine u 24:00 sati, te se u tom razdoblju primaju prijave Sudionika u Natječaju.


Kako bi se Sudionik Natječaja mogao prijaviti na Natječaj potrebno je da prethodno obavi registraciju na www.trendMe.net. Sudionik Natječaja obvezan je prilikom registracije dati točne osobne podatke kako bi mu se u slučaju da je on dobitnik mogla uručiti nagrada. Prijavom na Natječaj Sudionik Natječaja daje portalu www.trendme.net svoju privolu za prikupljanje/obradu njegovih osobnih podataka u svrhu provođenja Natječaja, te pristaje na objavu svog imena i prezimena uz Modnu kombinaciju ukoliko ista bude proglašena najboljom.

Ocjenjivat će se originalnost i kreativnost, korištenje modnih artikala, fotografija iz albuma i modne piste te grafičkih elemenata na inovativan i jedinstven način, a sukladno temi Egipat. Ocjenjivat će se razumijevanje Egipat kulture predstavljene kroz modnu kombinaciju te jasna i usklađena prezentacija što se tada nosilo. Bodove će osvajati Modne kombinacije koje će u najboljem omjeru koristiti modne artikle i grafičke elemente te time stvoriti jedinstvenu i kreativnu modnu kombinaciju koja na najbolji mogući način predstavlja kulturu Egipta.

Smjernice o egipatskoj kulturi i odijevanju pogledajte ovdje

Contest started: 11 years ago. Contest ends: 11 years ago. Set count: 0.
Contest not active. Old sets not allowed.

Share on:  Facebook  |  Twitter
Sponsored links