Dobar vid i izgled

trendMe.net i Optički studio Monokl oglašavaju Natječaj pod nazivom 'Dobar vid i izgled uz optiku Monokl' za izradu najkreativnijih modnih kombinacija sastavljenih od modnih artikala Optičkog studija Monokl te modnih artikala, fotografija i grafičkih elemenata objavljenih na trendMe.net portalu. Kombinacije se prijavljuju u 4 definirane teme:

1 Uz dobar vid i izgled u školu
2 Uz dobar vid i izgled na posao
3 Uz dobar vid i izgled na plažu
4 Uz dobar vid i izgled u grad


Kako bi kombinacija ušla u Natječaj, prilikom spremanja kombinacije potrebno je odabrati jednu od navedenih kategorija kombinacije - Škola, Posao, Plaža ili Grad te odabrati natječaj 'Dobar vid i izgled'.


Kriteriji pri odabiru kombinacija
Odabir najbolje Modne kombinacije biti će izvršen od strane Stručnog žirija trendMe portala i Optičkog studija Monokl. Stručni žiri će ocijeniti Modne kombinacije Sudionika Natječaja rukovodeći se pritom sljedećim kriterijima:

Korištenje modnih artikla ili fotografija Optičkog studija Monokl
Bodove će osvajati jedino kombinacije koje će sadržavati minimalno jedan modni artikl (sunčane ili dioptrijske naočale) ili modnu fotografiju modnih marki koje zastupa Optički studio Monokl koji je na modno kreativan način ukomponiran u jedinstvenu cjelinu s ostalim modnim artiklima, fotografijama i grafičkim elementima na trendMe portalu.

Kreativnost i Inovativnost
Ocjenjivat će se originalnost i kreativnost, korištenje modnih artikala, fotografija iz albuma i modne piste te grafičkih elemenata na inovativan i jedinstven način. Bodove će osvajati Modne kombinacije koje će u najboljem omjeru koristiti modne artikle i grafičke elemente te time stvoriti jedinstvenu i kreativnu modnu kombinaciju.

Mišljenje javnosti
Bodove će osvajati one Modne kombinacije koje će imati najbolje prosječne ocjene kao i kombinacije koje će imati dobre komentare svih trendMe korisnika. Ocjene i komentari na modne kombinacije uzimat će se u obzir jedino ako odražavaju objektivno i realno mišljenje javnosti te imaju smisla u modnom i kreativnom izražaju.

Nagrada

Tri Sudionika Natječaja najbolje ocjenjenih modnih kombinacija iz bilo koje navedene kategorije osvojit će za:

1. mjesto: Sunčane ili dioptrijske naočale po izboru iz ponude svih modnih marki koje na trendMe.net zastupa

Optički studijo Monokl, a do iznosa od 2.000,00 kuna + 5.000 trendMe bodova

2. mjesto: 3.000 trendMe bodova

3. mjesto: 2.000 trendMe bodova

Contest starts: 12 years ago. Contest ends: 12 years ago. Set count: 0.
Contest not active. Old sets not allowed.

Share on:  Facebook  |  Twitter
Everyday
crno sivi svijet
Everyday
lady in red-black
City
tenis

Jesen/Zima 2011
by meri jelić


 1428    1  

City
puppy love :) :) <3
City
i will rock 2010 :)
Sponsored links