Kako početi kombinirati


Što je Soba za odijevanje?

 

U trendMe Sobi za odijevanje svaki korisnik ima mogućnost kreirati vlastitu modnu i umjetničku kombinaciju koristeći artikle koji su na trendMe uneseni kako od strane profesionalnih modnih brandova tako i od strane trendMe korisnika.

 

Uz pomoć jednostavnog alata za kreiranje kombinacija te kroz povlačenje i puštanje artikala na centar Sobe za odijevanje u svega nekoliko minuta svatko može postati dizajner s izuzetno kreativnim modnim i umjetničkim kombinacijama.

 

Kako koristim Sobu za odijevanje?

 

 

trendMe Soba za odijevanje ima četiri glavna područja: kategorije artikala na lijevoj strani, prostor za povlačenje i puštanje artikala (centar Sobe za odijevanje) u sredini, izbornik za uređivanje iznad centra Sobe za odijevanje i lista artikala na desnoj strani. Jednostavno povucite artikl iz liste artikala na desnoj strani, pustite ga na centar Sobe za odijevanje i uživajte u kombiniranju. Na centru Sobe za odijevanje možete premještati odabrane artikle, mijenjati im visinu i dužinu jednostavnim povlačenjem malih kvadratića na rubu artikla.

 

Na lijevo strani Sobe za odijevanje možete pronaći kategorije artikala gdje se nalazi točno 42 kategorije s obzirom na vrstu artikla, 14 kategorija grafičkih elemenata kao i pregled fotografija iz albuma i s modne piste koje ste postavili vi ili drugi trendMe korisnici. Ovdje također možete pronaći svoje spremljene kombinacije i skice kombinacija kao i sve kombinacije, artikle i fotografije iz albuma i s modne piste koje ste označili kao vaše omiljene.

 

Iznad centar Sobe za odijevanje nalazi se izbornik za uređivanje sa sljedećim funkcionalnostima: Kombinacija (Nova za kreiranje nove kombinacije, Otvori za otvaranje i uređivanje postojeće kombinacije, Spremanje kombinacije te Otvaranje i Snimanje skice kombinacije), tab za Uređivanje (opcija za horizontalno i vertikalno okretanje slika, postavljanje slika iznad i ispod, maksimalno i proporcionalno uvećavanje slika te kopiranje i brisanje artikala), tab Boje (za promjenu boje artikla ili slike u Sepia, crno bijelo, bojanje, osvjetljivanje i tamnjenje slike te pojačavanje i smanjivanje kontrasta).

 

Na listi artikala na desnoj strani moguće je filtrirati artikle po modnoj marki, boji, spolu i modnom stilu. Moguće je koristiti i polje za pretraživanje u slučaju da unaprijed znate što tražite. Iz te liste artikala korisnik povlači artikle na centar Sobe za odijevanje.
 

Napomena: Korisnik snimljenu i objavljenu kombinaciju može naknadno uređivati u periodu od 24 sata od trenutka njezine objave.

 

Kako bi počeli kreirati Vaše modne kombinacije najprije kreirajte Vaš modni profil.

Za kreiranje modnog profila kliknite ovdje.Sponsored links


Blog WIDGET How to use it?