Pomoć


Dobro došli na trendMe!

 

trendMe.net je jedinstveni alat za kreiranje modnih kombinacija sastavljenih od individualnih fotografija korisnika i fotografija modnih trgovina. Nakon kreiranja, modnu kombinaciju možete objaviti javno, omogućiti je dostupnom samo Vašim prijateljima ili je jednostavno zaštiti od znatiželjnih očiju.


trendMe Vam omogućuje i povezivanje sa prijateljima, pregled njihovih modnih fotografija, modnih kombinacija, kolekcija i artikala kao i slanje poruka, komentara te razmjenu informacija.


Najčešće postavljena pitanja možete pronaći ovdje.

Registracija

 
Kako bi se registrirali potrebno je popuniti formu za registraciju. Registracija je besplatna i vrlo jednostavna. Nakon popunjavanja forme za registraciju, na Vašu e-mail adresu u roku od nekoliko minuta stići će naš odgovor potvrde unutar kojeg je potrebno kliknuti na link kako bi potvrdili Vašu e-mail adresu. Klikom na taj link postajete aktivni trendMe član.

Polja koja obavezno morate popuniti su korisničko ime, zaporka, e-mail adresa, spol, trendMe stil te da li ste fizička ili pravna osoba, odnosno da li želite otvoriti profil kao korisnik ili kao tvrtka. Sve ostale informacije možete naknadno ispunuti prilikom kreiranja vlastitog trendMe profila. Ukoliko Vas, nakon što ste popunili polja potrebna za registraciju i kliknuli na „Nastavak“, opet vraća na istu stranicu molimo Vas da provjerite upozorenja na vrhu forme označena crvenim slovima.

Ukoliko Vam, nakon što ste pravilo ispunili polja za registraciju, ne stiže potvrdni mail za verifikaciju molimo Vas da provjerite da postavke Vašeg junk (spam) maila ne blokiraju naše mailove ili nas kontaktirate na pomoc mail.


Što je trendMe Soba za odijevanje?

 
trendMe Soba za odijevanje Vam omogućuje kreiranje vlastite modne kombinacije koristeći vlastite artikle, artikle drugih korisnika ili artikle modnih trgovina (fotografije odjeće ili obuće) postavljene na trendMe.net.
trendMe igralište zapravo je simulacija realnog modnog ormara gdje virtualno spajanje modnih artikala, promjena visine i širine artikala kao i pridruživanje artikala drugih korisnika i modnih trgovina ovisno o željema korisnika kvalitetno zamjenjuje realno isprobavanje odjeće i obuće.
 

Kako koristiti trendMe Sobu za odijevanje?

 
trendMe Soba za odijevanje sastoji se od četiri glavna područja: kategorije artikala na lijevoj strani, prostor za povlačenje i puštanje artikala (centar Sobe za odijevanje) u sredini, trendMe alati na izborniku za uređivanje iznad centra Sobe za odijevanje i lista artikala na desnoj strani (modni ormar). Na jednostavan način artikli se iz modnog ormara povlače na prostor za slaganje te se uz pomoć osnovnih alata koji se nalaze na vrhu tog prostora uređuju. Na prostoru za slaganje artikala, artikle je moguće pozicionirati na bilo koje mjesto, mijenjati im visinu i širinu, zrcaliti, bojati i brisati ih ili ih spremati u vlastiti modni ormar u slučaju da se radi o modnom artiklu drugog korisnika ili modne trgovine.

Za detaljnije informacije o tome kako koristiti Sobu za odvijevanje kliknite ovdje

Deaktivacija trendMe profila

 
Deaktivacijom Vašeg trendMe profila završavaju Vaše aktivnosti na trendMe portalu. Vaš profil postaje neaktivan na način da ga drugi korisnici više ne mogu pregledavati niti Vam slati poruke. Nakon deaktivacije više Vas nije moguće pretražiti među aktivnim trendMe korisnicima niti dodati kao prijatelja. Deaktivacijom profila svi Vaši komentari, uneseni artikli ili kreirane modne kombinacije koje su označene opcijom "javno“ ostaju na portalu kao sastavni dio trendMe modne zajednice. Za ponovnu aktivaciju Vašeg profila molimo Vas da nas kontaktirate na pomoc mail.

Pritužbe na kršenje autorskog prava ili intelektualnog vlasništva

 

Poštujemo autorska prava svakog korisnika i očekujemo od naših korisnika da se ponašaju isto. Učinite ćemo sve što je u našoj moći kako bi zaštitili vaša intelektualna autorska prava. Za više informacija posjetite našu stranicu Autorska prava.

 

 Sponsored links


Blog WIDGET How to use it?